
امروزه بدلیل اینکه موبایل و اپلیکیشن های مختلف جایگاه ویژه ای را در اوقات زندگی هر فرد باز کرده است، به همین لحاظ اپلیکیشن ها چه بصورت سرگرمی و چه خدماتی میتوانند راهگشای بسیار زیادی جهت اهداف تبلیغاتی هر بنگاه اقتصادی باشند. اپلیکیشن ها بر پایه پلت فرم های اندروید ، و ای او اس و غیره طراحی و پیاده سازی میشوند.
بنابراین هر شرکت و برند تجاری جهت افزایش ارتباط مستقیم با مخاطبین و جذب مشتریان بیشتر اقدام به راه اندازی و انتشار اپلیکیشن موبایل اختصاصی میکنند. البته باید در این زمینه به موارد زیر هم توجه داشت:
۱- هدف از انتشار اپلیکیشن:
اولین و مهمترین نکته قبل از راه اندازی اپلیکیشن اختصاصی، داشتن یک هدف قابل قبول و منطقی در این زمینه می باشد که بتوان براساس آن کاربران و مخاطبین را برای نصب و استفاده از اپلیکیشن ترغیب نمود. در صورتی که اپلیکیشن طراحی شده صرفا حالت اطلاع رسانی داشته و هیچگونه خدمات و جذابیت های خاصی را برای مخاطب نداشته باشد و همچنین صاحب برند اپلیکیشن هم هدفی مشخص شده از راه اندازی آن نداشته باشد و صرفا بدلیل در بورس بودن اپلیکیشن های موبایل اقدام به راه اندازی آن نموده باشد نمی تواند موفقیتی کسب نماید.
۲- نوع مخاطبین:
مشخص بودن نوع مخاطبین در روند طراحی و همچنین تبلیغات و روش استفاده از آن تاثیرگذار می باشد. بنابراین با توجه به هدف تعیین شده، مخاطبین هدف نیز انتخاب شده و با توجه به آن اقدام به راه اندازی اپلیکیشن می کنند.
۳-سود اپلیکشن برای مخاطب:
اپلیکیشن ایجاد شده باید برای هر مخاطبی که آن را نصب میکند سود یا بهره ای داشته باشد. مثلا مخاطبین بازیهای موبایل را برای سرگرمی نصب میکنند و در صورتی که بازی هایی که نصب میکنند با علایق آن ها سازگار نباشد بدون توجه به ظاهر و کاربرپسند بودن و همچنین شرکت سازنده و برند آن اقدام به حذف آن میکنند. این روند برای اپلیکیشن های اختصاصی برندها سخت تر و پیچیده تر هم می باشد چون در این حالت بحث سرگرمی ملاک نیست بلکه باید مخاطب بهره ای از این اپلیکیشن داشته باشد به عنوان مثال تعدادی از اپلیکیشن های موبایل که صرفا جهت اطلاع رسانی می باشند بدلیل اینکه اطلاعات ارائه شده در این برنامه ها کاملا اختصاصی می باشند و این اختصاصی بودن اطلاعات یک مزیت ویژه برای استفاده مخاطب از آن است.